25 maj 2011

ikväll skulle jag behöva lite kärlek i största allmänhet

23 maj 2011

värsta besöksrekordet på bloggen juuuu!!!!!!!! kul!

hursomhelst, helgen:
efter jobbet i fredags mötte jag upp andre & sanne för utomhusmiddag hos en trevlig grek på söder. kvällen fortsatte med källarsnack nere på boulebaren där vi sippa bubbelvin & snegla på värdiga karlar.
en mycket skön afton.
lördagen börja med långfrulle & fortsatte med skoskav & bitterhet efter några timmar på stan med fulskor & en misslyckad hårklippning. men jag fyndade en förjävla fin blus som ska ha på mig för att impa på alla jobbsökande som ska på intervju på jobbet denna veckan.
dock blev det kväll ganska fort & efter lite vila i sängen, en dusch & klädkris drog jag till härliga helena & hotta henrik för sambofest vilket var en ljuvlig tillställning med plockmat & mera bubbel! som pricken över i:et kom även wilma, en sötgöt till vovve & gjorde oss sällis under kvällen. hemgång cirka 0200. tack!
med långfrukost som start även söndag morgon fortsatte dagen som planerat ut till ropsten där jag mötte tonybabe för att kika på utställningen på hans skola. han är så jävla bra på att teckna den karl. om man ändå hade hans talang & skicklighet. han fick även lite godis & en uggla med lysande ögon & tillhörande ljud av mig som något sorts grattis & tack för fin utställning. åt även en piggelin i ropsten.
sen blev det tuben tillbaka till söder där jag mötte sanne för en cola i solen vilket övergick till ytterligare en grekmiddag, dock hos en ny grek med betydligt godare käk. det blev en alldeles perfekt söndag förutom att jag smeta in mig med en ansiktsmask som brände kinderna av mig men jag mår bättre nu & livet känns kul!



















22 maj 2011

21 maj 2011



















i'm off to party baby!!!





18 maj 2011

16 maj 2011

















helle h gick precis efter tomatsoppsmiddag med heta räkor & campari. & så fick jag en sån himla lust att svänga loss lite.
men jag satsar på en dusch & lite sömn istället.
godnatt gosisarna

15 maj 2011

















blev hämtat från jobbet i onsdags kväll & efter köer, vägbyggen & panik kom vi hem till dallas.
jobbade som vanligt i fredags men fick på eftermiddagen åka in på akuttid till läkaren som skrev ut tabletter & gjorde mitt liv mer uthärdligt.
kom hem till danne d i läggan & öppnade en flaska mousserande & skyndade sen iväg på middag hos nenna & jojje där det bjöds på någon form av crème ninon som förrätt i följd av spenatpaj med vitlök, oliver, maskrossallad samt en hel del grekiskt öl. danne d käppade därifrån med ett leende på läpparna & med mig hack i häl. vi tackar för den kvällen.
vaknade innan klockan ringde i lördags, tittade upp & såg en stund på d innan vi gick upp & åt långfrulle med efterföljande sängmys. sen bar det av mot nordiska museet där vi kollade på möbelutställningen samt allt annat, strindbergfotografileksakerklädersamer & blabla & det var fint. kom därifrån med löjtnant bäckströms blandning samt två tandborsthållare - kaninen & grisen.
sen vandrade vi strandvägen bort, garva lite stek & körde semesterglassen utanför dramaten. efter att jag berättat för d var han kan köpa min förlovningsring för ynka femtiotusen (attling) & hunnit köpa lite färgglada ljus tog vi tuben hem där vi fira med en flarra mousse (liza, i'm with you now!) & gjorde canneloni.
lördagen tog slut.
imorse blev det repris; långfrulle med julita & vindruvor & sen en lång sängmys tills d packa sina grejer, kysste mig i dörren & tog bilen hem.

så till slut blev det egendag & hittills har jag hunnit:
- dricka thé
- läsa nöjesguiden & egoboost magazine
- skriva dagbok samt brev till mormor & morfar
- messa greksyrran
- dammsuga

& nu tänker jag köra igång middagen. ha en fin kväll madfucks.
pz

10 maj 2011

09 maj 2011

08 maj 2011

03 maj 2011

01 maj 2011















pic. ryan mcginley


helgen:
fredagsmiddag med drinkar, torsk i gömma & diverse champagnesprutande tillsammans med mitt älskade hjärta elin.
sen var jag lördagstrött i sängen med truls halva dagen. framåt eftermiddagen kom anna hit & vi gick & köpte biskvier & långfikade med tända ljus & mängder av thé. sen kom hilda & pratade om handikappade människor innan hon & anna gled vidare på middagsbestyr.
valborgskvällen var skön hemma i tystnaden med vetskapen att jag slipper se 14- åriga förstagångsfyllor på stan.
söndag, obligatorisk ensamdag ändrades snabbt när sanne ringde:
"hej, förlåt att jag ringer, jag vet att du har ensamdag på söndagar men har du lust att ses, jag är nära dig?"
så vi gick ut i solen & blåsten & kikade runt på stan & fortsatte på ett café där vi dividerande om gamla vänner/idioter som man är glad man slipper idag. sen slutade vi på konsum där jag handlade sparris, charlottenlök & två kitkat chunky.
nu ska jag göra soppa & sen tänker jag sängspana på skins & låta läggan fyllas av doften från mina hallonljus.