30 juli 2011

byebye


byebye sexy ladies on the block.
nu drar jag till grekland!!!
hade för övrigt grymmaste dagen igår. engan & jag promenerade ut till rosendals trädgård på djurgården & kikade på alla blommor, satt i solen & käka morotskaka & njöt av livet i största allmänhet. så förbaskat vackert. efter några timmar drog vi tillbaka till söder, kikade inom bolaget & gick sen hem & gjorde sallad & gick sen vidare till vitan & satte oss på en kulle för att njuta av käket & en flaska mousse. sen drog vi en snabbis till gröna jägaren & drack en bärs innan jag gick hem & packa & njöt av webcamen. perfekt dag. indeed. & med bästa bruden <3
men nu drar jag till greket, ska hänga hos syrran i en vecka.
seeya, pzpz

27 juli 2011


kom precis hem från fredhäll efter att ha solat & badat med elin hela dagen.
ska bara duscha lite snabbt & dricka en kall öl innan jag möter upp tony & drar hem till elin för gorgonzolamiddag & en kanna sangria.
living the life, pzpz!!!

26 juli 2011

sarah kane




"jag vill få er att minnas saker ni inte varit med om så att dom inte skall hända"





oh my god

nu har jag precis betalat in depositionen på lägenheten jag kirrat i skövde! congrats to me!!!
i övrigt sitter jag lite småbakis i lägenheten & käkar godis, lyssnar på beyonce & försöker ignorera röran runt omkring mig. banankartongerna står längs väggarna & på golvet ligger högar av papper, böcker, skivor, tidningar, foton & utklippta bilder & jag ska försöka gå igenom allt, slänga & sortera, packa ner & trycka in, gasa på & köra iväg det. för den 17de augusti lämnar jag stockholm. byebye.
i fredags sluta jag jobbet också & det var en fin dag, speciellt kvällen med öl i solen & massa häftiga människor omkring mig. kommer sakna många. speciellt några <3 har ju alltid haft lätt för att bli lite kär i folk.
igår var det första semesterdagen & den spenderades i min kaosiga lägga tills helena kom & tog ett glas vin med mig. sen framåt 2200 drog jag på mig sexy mama- dojorna & drog & träffa elin för att bärsa. & sicken bärsning sen, haha, båda vart fulla som två förvirrade troll men det var fett. mår oförtjänt bra idag iaf, det tackar vi för.
egentligen borde jag hoppa in i duschen & sen styra upp allting här men jag är så glad just nu så jag har lite svårt att få saker gjorda.


för övrigt har vi fått fyra nya familjemedlemmar här på dallas: kängurun, noshörningen, rådjuret & den silvriga tjuren silvester. de tre förstnämnda kom skickade i ett brev från andreas & karolin & silvester flyttade förra veckan från elin på roslagsgatan till mig här på söder. känns jävligt kul med nya kompisar.



sen har vi norge som typ är det enda jag tänkt på de senaste dagarna. ni vet vad jag tycker så jag tänker inte skriva mer än så:



RIP





18 juli 2011

känns skönt när man strosar runt bland hyllorna på ica & plötsligt möter en kille i femårsåldern med en piggelin i handen som utan förvarning pekar på mig & utbrister "mamma, mamma, hon ska dö!" & sen kikar någon sekund extra på mig innan han försvinner förbi med sin glass inkörd i käften.


tryggt om inte annat.
herregud. imorrn blir det läkaren igen.




17 juli 2011



jag kan ha haft världens tråkigaste helg. fredagen var fet men både lördag & söndag sög.
dock skicka d bilderna ovan idag & det gjorde mitt liv lite bättre.
annars har jag legat på sängen & läst tidningar & lyssnar på ny musik, läst tusentals bloggar, ätit melon & godis, haft ont i ryggen & halsen, varit småtjurig & mest haft astråkigt.
tur man har en sexy boyfriend <3

14 juli 2011



jag kom in!!!
i slutet av augusti börjar jag alltså plugga till psykologisk coach på skövde högskola, taaaamigfan.
living the life. det kan nog bli bra det här.
efter att ha varit sjukskriven & hemma i tusen dagar så tänkte jag ta mig till jobbet imorgon ifall inget väldigt oväntat händer. sen har jag bara en vecka kvar innan jag lämnar jobbet för semester.
nu går det snabbt.

kan väl här med även köra lite annons:

JAG BEHÖVER BOENDE I SKÖVDE, TIPS NÅGON!?!?!?

i övrigt är jag okej.
huvudet har läkt & jag är uppe & går utan att sprängas av värk. dock har ju ryggen gått av efter allt sängliggande så nu måste jag typ rehabba mig själv till en fit kropp igen som klarar alla världens märkliga sjukdomar.
det kan bli mitt första mission för hösten 2011.
ÅÅÅH, jag älskar mina missions, de är som små djur som jag tar hand om.
planerar redan nu mina kommande projekt för hösten.


gud, mycket har förändrats det senaste året. but i think thats a good thing.

det känns dock inte kul att lämna sthlm. de senaste fyra åren har detta varit hemma. det är hemma, kommer nog alltid vara det på nåt sätt. både gbg & sthlm är hemma, beroende på hur man ser det. det enda stället som aldrig var eller någonsin kommer bli mitt hem är karlskrona. för mig var det en stad som bara gjorde ont.
men skövde. vad ska vi göra med dig?
jag hoppas vi kan bli vänner.


nu längtar jag dock bara efter att bli helt stabil i kroppen, lägga sista krutet på jobbet innan jag drar ut i semester & sol & badar, myser med mina älsklingar & tar vara på tiden innan böckerna ska öppnas.
greket & rom ska klaras av, kanske lite gbg också men mest sthlm, sista sommaren på ett tag innan vi ses igen.

men först behöver jag en rejäl dusch samt några lager nagellack, sen rockar jag fett igen.

pzpz



13 juli 2011

12 juli 2011



















tisdag & klockan är 1617 & det är första dagen sen i torsdags som jag kan sitta upp.
förra veckan, tisdag eftermiddag gick jag hem från jobbet för att jag hade feber, en förkylning på gång. på torsdagen drog jag till vårdcentralen då jag blivit värre & de skulle ta lite prover.
sänkan visa 136 (normalt ca 8) så jag skickades akut till sös där de misstänkte hjärnhinneinflammation & gjorde en lumbalpunktion & blabla. efter flera timmar ensam på en brits i ett i övrigt tomt rum skickades jag till slut hem med penicillin & order om vila.
sen kom THE HUVUDVÄRK.
har som sagt inte kunnat sitta upp sen i torsdags.
på fredagen skulle jag till vårdcentralen för att kolla sänkan igen. efter att ha tagit sig dit dubbelvikt & med diverse pauser halvsittliggandes på gatan tog de proverna & trots att den hade gått ner till 112 var jag så risig & allmänpåverkad att de skickade in mig till akuten igen där de misstänkte att jag fått en blödning i hjärnan.
så hjärnröntgen & hela baletten.
tack gud så visa bilderna ingenting. blev inskriven på en avdelning & fick träffa en neurolog som fastslog att det var lumbalpunktionens biverkningar som spökade så jag skickades hem igen.

så efter fem dagars sängliggande så kan jag idag sitta upp utan att huvudet sprängs.
detta har nog varit några av de jävligaste dagarna på oerhört länge.
& så har jag varit rädd. ledsen & rädd.

thank god att jag har världens bästa pojkvän, vänner & familj som har varit megasnälla & hört av sig hela tiden & hjälpt till med allt. tack.

nu ska jag posta detta inlägget & sen lägga mig i sängen & vila igen. vågar knappt röra mig för att jag är så rädd att värken ska komma över mig igen. men jag har drömt att det varit min födelsedag både inatt & idag när jag sov så på nåt sätt kanske det är så, att jag blir frisk nu. grattis till mig liksom.

men hejdå, vi hörs.


03 juli 2011

man kan alltid hoppas på bättre manus

den senaste veckan har varit något utöver det vanliga.
jag vet inte hur det gick till men det är söndag idag & jag vet mer om mig själv än jag gjorde tidigare.

hursom.
imorgon, måndag, tre veckor kvar på jobbet. sen tänker jag dra till greket en runda & hälsa på syrran. jag planerar att visiten enbart ska innefatta sol, bad, inoljade män & fruktiga drinkar + sexiga shows nattetid.
väl tillbaka i swe kommer daniel hit några dagar innan vi drar på mat- & vinresa till rom.
sen kommer vi hem & där efter vågar jag inte tänka mer.



har haft en ljuvlig vecka iaf. & det är nog första gången som jag förstår mig på vissa saker som har med vänner att göra. & känslor n stuff.
har haft fina människor runt omkring mig nästan hela dagarna. daniel <3
sen kom andreas & karoline på snabbvisit i torsdags & middagsbärsade & sov natten här.
på lördagen kom liza & vi drog ut till kristineberg & badade, åt jordgubbar & körsbär, dök från klipporna & simmade i solen. så jävla jävla jävla fint. sen drog vi hem & duscha, drack vin & käka nötter tills william kom & vi drog till mosaik & käka middag med andré innan vi drog vidare för ytterligare bärs. det blev en sen natt men det kan ha varit en av de bästa dagarna hittills denna sommaren. verkligen.
vakna idag & käka långfrukost. sen drog jag & liza minelli ut på stan & kikade på skatekillarna i parken & lite olika hundar innan vi käka lite mat & drack cola på string. perfekt väder för en söndag.
sen drog vi hem, liza smorde in mig i kylbalsam innan william kom & tog min vackra dam med sig men vi hann säga hejdå & kramas & allt & gud vad jag älskar att ha fina vänner omkring mig. jag blir helt rörd nu.


ibland bara känns det så himla mycket.






(undra om jag får ledtrådar för att vi närmar oss slutet nu. jag kanske ska få smaka på det jag också. jag kanske får njuta er lycka för att jag ska hinna förstå innan de släcker ljuset för mig. jag vet inte men det känns som att någon jävlas med mig. eller iaf som att någon vet för mycket)


jag borde duscha. sitter med kylbalsam över halva mig & klockan tickar, imorrn börjar tjejen som ska ta min plats, vi kommer ha kul & vi har tre veckor på oss för sen tänker jag försvinna. det är min bästa scen & jag tänker anstränga mig för att göra en grym sorti där jag vinkar adjö med fanan högt i hand.


jag var & handla ikväll på ica.
väl hemma på dallas igen, slog jag in portkoden & tryckte upp dörren.
fem trappsteg upp, mitt på den vinröda mattan i entrén i trapphuset låg en avklippt röd ros.
bara den & inget annat. mitt på mattan.
så jag tog upp den & såg mig omkring, kände att nuskajagväldöockså men det gjorde jag inte. jag gick bara fram till min dörr, såg mig tio gånger omkring & låste sen upp dörren, slängde mig in i hallen innan jag snabbt låste dörren bakom mig. nu står den i ett snapsglas i mitt fönster. så tack.
wierd feeling.

nu ska jag ringa daniel & berätta hur mycket jag tycker om honom.
sen ska jag sova.
pzpz babes.