03 juli 2011

man kan alltid hoppas på bättre manus

den senaste veckan har varit något utöver det vanliga.
jag vet inte hur det gick till men det är söndag idag & jag vet mer om mig själv än jag gjorde tidigare.

hursom.
imorgon, måndag, tre veckor kvar på jobbet. sen tänker jag dra till greket en runda & hälsa på syrran. jag planerar att visiten enbart ska innefatta sol, bad, inoljade män & fruktiga drinkar + sexiga shows nattetid.
väl tillbaka i swe kommer daniel hit några dagar innan vi drar på mat- & vinresa till rom.
sen kommer vi hem & där efter vågar jag inte tänka mer.



har haft en ljuvlig vecka iaf. & det är nog första gången som jag förstår mig på vissa saker som har med vänner att göra. & känslor n stuff.
har haft fina människor runt omkring mig nästan hela dagarna. daniel <3
sen kom andreas & karoline på snabbvisit i torsdags & middagsbärsade & sov natten här.
på lördagen kom liza & vi drog ut till kristineberg & badade, åt jordgubbar & körsbär, dök från klipporna & simmade i solen. så jävla jävla jävla fint. sen drog vi hem & duscha, drack vin & käka nötter tills william kom & vi drog till mosaik & käka middag med andré innan vi drog vidare för ytterligare bärs. det blev en sen natt men det kan ha varit en av de bästa dagarna hittills denna sommaren. verkligen.
vakna idag & käka långfrukost. sen drog jag & liza minelli ut på stan & kikade på skatekillarna i parken & lite olika hundar innan vi käka lite mat & drack cola på string. perfekt väder för en söndag.
sen drog vi hem, liza smorde in mig i kylbalsam innan william kom & tog min vackra dam med sig men vi hann säga hejdå & kramas & allt & gud vad jag älskar att ha fina vänner omkring mig. jag blir helt rörd nu.


ibland bara känns det så himla mycket.






(undra om jag får ledtrådar för att vi närmar oss slutet nu. jag kanske ska få smaka på det jag också. jag kanske får njuta er lycka för att jag ska hinna förstå innan de släcker ljuset för mig. jag vet inte men det känns som att någon jävlas med mig. eller iaf som att någon vet för mycket)


jag borde duscha. sitter med kylbalsam över halva mig & klockan tickar, imorrn börjar tjejen som ska ta min plats, vi kommer ha kul & vi har tre veckor på oss för sen tänker jag försvinna. det är min bästa scen & jag tänker anstränga mig för att göra en grym sorti där jag vinkar adjö med fanan högt i hand.


jag var & handla ikväll på ica.
väl hemma på dallas igen, slog jag in portkoden & tryckte upp dörren.
fem trappsteg upp, mitt på den vinröda mattan i entrén i trapphuset låg en avklippt röd ros.
bara den & inget annat. mitt på mattan.
så jag tog upp den & såg mig omkring, kände att nuskajagväldöockså men det gjorde jag inte. jag gick bara fram till min dörr, såg mig tio gånger omkring & låste sen upp dörren, slängde mig in i hallen innan jag snabbt låste dörren bakom mig. nu står den i ett snapsglas i mitt fönster. så tack.
wierd feeling.

nu ska jag ringa daniel & berätta hur mycket jag tycker om honom.
sen ska jag sova.
pzpz babes.

2 kommentarer:

  1. Kärlek på det, hoppas att du får fortsätta njuta. Du är värdig! <3 J

    SvaraRadera
  2. http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=61549

    SvaraRadera