27 oktober 2011

extraextra

internationella nalle- dagen idag!!!!!!!

igår kl. 0830 vände jag första bladet på tentan för att sen sitta där & traggla igenom frågorna en & en i några timmar framåt. men det gick bra. gjord är den iaf.
sen fira jag genom att finluncha på glädje med chevresallad & öl tillsammans med några utav skövdes finaste folk. mätt & belåten drog jag sen hem, snabbpackade, drog till stationen & tog tåget till gbg för en fika med lilla sis som kom hem från greket i måndags efter att ha bott där i sju månader. det var fint.
efter att sen blivit upphämtad i mölndal av d, hängt på landvetter en timme & djupsnackat med d's mamma i baksätet på den stora volvon ut till onsala, så mc. donaldsåt vi & däckade efter en sjukt lång dag.
imorse skjutsade jag d till jobbet, drog & handla groddar & knäckebröd & sen körde hem & sov några timmar till. B Ä S T A sömnen. ah, njuta asså.
men nu ska jag ta mig samman & börja skriva rapport & förhoppningsvis bli färdig idag. senare vankas finhäng med jeanette så jag drar in till gbgs gator & torg framåt kvällningen.

24 oktober 2011

alternativ på titlar om mitt liv vore en film, sett ur dagens perspektiv:

riskakans återkomst
jag vet (inte) vad mina muskler gjort sen förra sommaren
kvinnan som kunde hitta på allt för att slippa plugga
så som i helvetet

osvosv.

just nu lever jag inte det optimala livet.

23 oktober 2011

tentan är på onsdag & idag har jag varit skitdålig på att plugga. har mest ätit riskakor, druckit thé & ringt daniel & varit asjobbigt för att det enda jag vill är att inte plugga. var en runda & träna också & gjorde sen pasta med trattkantarellssås som blev dödsäcklig så här sitter jag lite småsur med en träningsvärk som kommer smygande.
fyfan.
livet är som en påse med bajs ibland asså.

20 oktober 2011

asså visst. tentaplugg är kanske inte min favoritsyssla, oavsett ämne.
men trots att jag är dödsstressad & hetspluggar at the moment känner jag att det är så förbaskat himla spännande & intressant.
neuropsychology of consciousness ftw ffs!!!

19 oktober 2011

funderar på ifall det finns något rekommenderad dagligt intag av thé.

17 oktober 2011



& another weekend passed by.
det har legat någon sorts hinna av snor över denna helgen trots att den varit riktigt fin egentligen.
i lördags vakna jag med hetaste mannen i stan bredvid mig & ett par hundra nysningar på g men vi trotsa fanskapet & drog till sisjön för pannkakor med sylt & grädde.
efter det köpte vi pistagelängd & åkte till pappa & fika i några timmar & tog en del foton på den lilla gubben.
framåt kvällningen drog vi vidare hem till kungsbacka & åt grönsakssoppa & spela rage.
söndagen bjöd på frukost framför sunes sommar med thé, godis & frallor vilket är den perfekta starten på dagen enligt mig. efter några timmars mys & annat fint blev det ut i solen & vandra runt, titta på mitt gamla hus som jag bodde i för tusen år sen & sen besök hos bästa godisaffären någonsin. jag tryckte även ut ett ägg från en automat & ägget var helt skitslimeig & spännande men så klippte jag sönder det när jag kom hem för jag vart så nyfiken på vad som var i men värsta besvikelsen; vatten.
så klipp aldrig i såna, för det är bara vatten.
hursomhelst.
på kvällen vart vi väldigt emotional & hade ett rejält breakdown men avsluta bästa helgen med hemmagjorda hamburgare & vägen ut. + mys såklart.
så imorse tog jag tåget vid 0832 & drog till skolan så fort jag kom fram & har hela dagen suttit & frusit & halvsovit framför antti's föreläsning men vafan, man får ha såna dagar.
nu är jag megasugen på att färga håret men jag varken orkar eller har tid så jag ska bara snabbduscha, skriva lite på grejer inför tentan kanske & sen sova.
imorrn blir det starta eget- info. fucking awesome.
häjhäj

14 oktober 2011

tflon

photo

this is the day! käka lyxfrukost med fina vänner på hotell imorse innan vi drog på föreläsning i skolan. sen vid lunch blev det tåg till götet & efter flera timmars plugg på cafe blir jag snart upphämtad för champagne i kungsbacka. pz ladies

10 oktober 2011

det är mycket med att jag fryser arslet av mig typ hela tiden numera. eller iaf de senaste dagarna.
sen i fredags när jag drog till gbg efter skolan har jag hunnit:

- fika med mamma & vän
- vara på namngivning av mitt fantastiskt söta kusinbarn alfons
- varit & kolla på finaste lägenheten evah
- käka pizza
- smakråda i ett soffköp som blev g r y m t
- köpa en glittrande groda på prylhallen till daniels mamma
- köra bil
- äta chips & cheeseballs
- plugga
- sexa & mysa i största allmänhet
- bli förkyld
- åka tåg

tog morgontåget från gbg idag så jag hann hem till föreläsningen vid 0915. insåg även under resan att en förkylning är på väg så efter skolan drog jag hem & sov i några timmar. sen vid 1700 blev det möte med sveriges akademiska coacher vilket ledde till att massa feta projekt togs fram & nu har jag precis kommit hem efter att ha handlat på willys.
borde städa men måste plugga till morgondagens debatt så det är fetprioriterat.
gud vilket tråkigt inlägg btw.

06 oktober 2011

& tonight's the night

tydligen.

05 oktober 2011

domnad

ibland bah saknar jag intensiteten så jävla hårt. minns inte senast jag grät på det där genomträngande viset så att det vibrerar puls ända ut i fingerspetsarna.

men jag känner hur det hopat sig länge nu,




så jag väntar på nedslag.

04 oktober 2011

solen skiner & i skövde blåser det. skrev tentan i lördags & lämna in uppsatsen igår. för trettionio minuter sen var det deadline & om exakt trettiosex minuter börjar den nya kursen. detta kommer bli bra.
i'm sure